Feyenoord O21 onderuit tegen ADO Den Haag O21

Feyenoord O21 is zaterdagmiddag met 2-1 onderuitgegaan bij ADO Den Haag O21. De ploeg van trainer Melvin Boel lijdt daarmee het eerste puntverlies van het seizoen. Feyenoord begon met onder meer Dermane Karim, Antoni Milambo en Mohamed Taabouni in de basis, maar wist dus niet te winnen van ADO Den Haag. Spits Ilyas el Moussaoui was verantwoordelijk voor de enige treffer.

De ploeg van trainer Melvin Boel begon zichtbaar gemotiveerd aan het duel, want in de eerste helft kreeg het Academy-team een reeks grote kansen. Onder anderen spits Nesto Groen en vleugelaanvaller Jaden Slory waren dicht bij een doelpunt voor Feyenoord, maar beiden stuitten op de keeper.

Na rust voerde Feyenoord Onder 21 wederom de boventoon, maar de beloning bleef uit. De thuisploeg kreeg daarentegen wel redenen om te juichen. ADO Den Haag Onder 21 creëerde in de tweede helft twee serieuze kansen en beide mogelijkheden werden benut. Zo keek Feyenoord Onder 21 in de 63ste minuut tegen een 2-0 achterstand aan.

De ploeg van trainer Boel deed nog wel wat terug. Invaller Ilyas el Moussaoui kwam na een diepe pass vanuit het middenveld één op één met ADO Den Haag-doelman Kilian Nikiema te staan. De spits bleef uiterst koel, passeerde de keeper met een sleepbeweging en maakte zo de enige Feyenoord-treffer. De nederlaag in Den Haag betekent het eerste puntenverlies in de competitie.