Feyenoord Onder 18 verliest van Real Madrid Onder 19

Feyenoord Onder 18 heeft met 1-0 verloren van Real Madrid Onder 19. De Rotterdammers speelde een prima wedstrijd tegen de Spanjaarden, maar door een treffer van Diocou Ndiaye wist het geen resultaat te behalen.

De beloftenploeg van Feyenoord speelde een sterke wedstrijd tegen Real Madrid en verdiende het zeker om een resultaat te behalen tegen de gemiddeld oudere tegenstander. Het resultaat van vandaag is extra zuur, omdat de Rotterdammers nu met één punt laatste zijn geworden in de poule. Real Madrid stroomt met vier punten als koploper door naar de kwartfinales en RC Strasbourg gaat als nummer twee met twee punten ook verder naar de laatste acht. Morgen neemt Feyenoord het om 11:30 uur nog op tegen RSC Anderlecht in de strijd om plek negen tot en met twaalf.

Feyenoord arriveerde in de nacht van maandag op dinsdag in de Marokkaanse hoofdstad Rabat, waar het deze week deel uitmaakt van het sterke deelnemersveld van het internationale toernooi van de Academie Mohammed VI. Naast Feyenoord, Madrid en Strasbourg participeren ook PSV, Glasgow Rangers, Olympique Marseille, Olympique Lyon, Real Sociedad, Anderlecht, Generation Foot uit Senegal, FUS Rabat en Academie Mohammed VI.

Scoreverloop
43' | 1-0 | Diocou Ndiaye

Opstelling Feyenoord Onder 18
Haksteeg; Arnaud, Elmensdorp, De Blok, Breinburg; Giersthove, Sarigul (Rais, 26), Plug; Redmond, Rust (Van Persie, 40), Sliti

Uitslagen van gister
Academie Mohammed VI de Football - Glasgow Rangers > 4-2
PSV - Fath Union sport > 0-0
Real Madrid - RC Strasbourg > 1-1
Olympique Lyonnais - RSC Anderlecht > 2-1
RSC Anderlecht - AS Génération foot > 1-1
RC Strasbourg - Feyenoord > 1-1
Fath Union sport - Real sociedad > 3-1
Glasgow Rangers - Olympique Marseille > 2-1

Lees meer over
Feyenoord Academy Feyenoord Onder 18
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties