Feyenoord O18 speelt gelijk tegen koploper PSV O18

Feyenoord Onder 18 nam het vandaag op De Herdgang op tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Het duel met de koploper eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Voorafgaand aan de wedstrijd was al duidelijk dat het een lastige klus ging worden. PSV stond elf punten voor op Feyenoord en speelt in de strijd om het kampioenschap. Op volle kracht, met een aantal spelers uit de Onder 21, begonnen de Rotterdammers erg sterk aan de wedstrijd. Dankzij doelpunten van Jayden Candelaria en Aymen Sliti stond het elftal van Henk Brugge na 37 minuten op voorsprong. Vlak voor rust leek de energie even op bij Feyenoord en sloeg PSV direct toe met de aansluitingstreffer.

In de strijd om het kampioenschap moest PSV alles geven in de tweede helft om de overwinning over de streep te trekken. De thuisploeg begon heel sterk aan de tweede helft en kwam al na drie minuten op gelijke hoogte. De rest van de wedstrijd gingen de teams behoorlijk gelijk op en is het Feyenoord gelukt om de ploeg uit Eindhoven een pijnlijke klap uit te delen in het kampioenschap.

25' | 0-1 | Candelaria
37' | 0-2 | Sliti
44' | 1-2 |
48' | 2-2 |

Opstelling Feyenoord O18
Haksteeg; Arnaud, De Blok, Giersthove, Candelaria; Kleijn, Plug, Van der Heijden, Rais, Rust, Sliti.