Feyenoord O17 wint eenvoudig van FC Eindhoven O17

Feyenoord Onder 17 heeft op Varkenoord met 3-0 gewonnen van FC Eindhoven Onder 17. Aansluitend op de training van het eerste elftal trapten de beloften van de Rotterdamse club af tegen de nummer drie van de competitie. Shaqueel van Persie (2x) en Thijs Kraaijeveld waren trefzeker op Varkenoord.

Vorige week verloor Feyenoord O17 nog nipt in Eindhoven van PSV. De Rotterdammers begonnen vandaag scherp aan de wedstrijd, de linksbuiten Fuaad Mahammed werd vanuit de verdediging diep gestuurd, waarna hij een perfecte voorzet kon geven op Van Persie. De spits kopte de bal mooi binnen en zette Feyenoord na vier minuten al op voorsprong. De gehele eerste helft bleef Feyenoord de bovenliggende partij, er volgde een aantal mooie pogingen, waaronder een geweldige omhaal van Van Persie, maar tot een tweede doelpunt kwam het niet.

Tweede helft
Ook na de rust begon Feyenoord erg sterk. Binnen 10 minuten in de tweede helft stonden de Rotterdammers met 3-0 voor. Van Persie maakte zijn tweede doelpunt vanaf de stip en Thijs Kraaijeveld schoot de bal ook mooi binnen. Ook in de tweede helft bleef Feyenoord de bovenliggende partij, maar wist het niet meer te scoren. Volgende week zaterdag nemen de Rotterdammers het op tegen de leeftijdsgenoten van AZ.