Feyenoord neemt video-analist Van der Ham over van Heracles

Feyenoord neemt video-analist Van der Ham over van Heracles

Feyenoord 1 heeft de technische staf versterkt met een nieuwe video-analist. De 31-jarige Roderick van der Ham komt over van Heracles Almelo. In De Kuip tekende hij een contract voor twee seizoenen, tot medio 2024, waarna hij maandag al direct is begonnen aan zijn nieuwe functie.

"Het voelt als een enorme eer om voor deze mooie, grote club aan het werk te gaan", begon Van der Ham op de website van Feyenoord. "Ik ben de directie en de trainer dan ook enorm dankbaar voor het vertrouwen. Van buitenaf heb ik met veel bewondering gekeken naar de ontwikkeling van Feyenoord onder deze staf en ik kijk ernaar uit om daar onderdeel van te mogen uitmaken."

Van der Ham werkte pas een jaar bij Heracles, dan hem vorig jaar overnam van RKC Waalwijk. Eerder was hij ook in dienst van NAC Breda en Oranje Onder 19. Bij Feyenoord is hij de vervanger van Dennis van der Ree, die eerder vertrok naar FC Groningen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties