Fysiotherapeut Nakada maakt overstap van FC Utrecht naar Feyenoord

Fysiotherapeut Nakada maakt overstap van FC Utrecht naar Feyenoord

De medische staf van Feyenoord wordt vanaf komend seizoen versterkt met Takahiro Nakada. De fysiotherapeut was de afgelopen vier jaar werkzaam bij FC Utrecht, maar maakt deze zomer de overstap naar Rotterdam. Dat bevestigde de Japanner zelf op LinkedIn.

"Na vier jaar komt mijn avontuur bij FC Utrecht tot een einde", schreef Nakada. "Zeker dit seizoen was het een achtbaan: eerst een slechte seizoensstart en daarna 15 wedstrijden ongeslagen. Ik heb genoten van de samenwerking met mijn collega's en de spelers."

"Volgend seizoen is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik sluit aan bij het geweldige medische team van Feyenoord 1. Ik ben erg blij dat ik van dat team deel mag gaan uitmaken. Ik kijk ernaar uit om te strijden met Europese topclubs in de Champions League en topwedstrijden mee te maken in de Eredivisie."

In de 2014 begon Nakada aan zijn avontuur in Nederland. Toen ging hij voor twee jaar aan de slag bij FC Den Bosch. In 2020 begon hij in de medische staf van Jong FC Utrecht, waar hij de zomer van 2023 aansloot bij de hoofdmacht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties