'Feyenoord moet aandelen investeerders VvF terugkopen'

'Feyenoord moet aandelen investeerders VvF terugkopen'

Feyenoord begint er financieel steeds beter voor te staan. Met de verkoop van Marcos Senesi en de aanstaande verkoop van Fredrik Aursnes stromen er opnieuw miljoenen binnen. Feyenoord-watchers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop reageren positief op de suggestie van journalist Frank Stout om de aandelen van de Vrienden van Feyenoord terug te kopen.

''Ja! Ik ben er wel voor om nu definitief een stap te maken'', vertelt Van Eersel in de podcast van RTV Rijnmond. De aandelen moeten dan wel volledig teruggekocht worden en niet in klein percentages, zoals voor corona is gebeurd. ''Dan ben je van dat aspect binnen Feyenoord af.''

Bischop is het daar mee eens en meldt dat het een investering gaat zijn van rond de dertig miljoen euro: ''Feyenoord is op de achtergrond al jaren bezig met aflossen, omdat het toch de aandelen wil verkopen als er een goede investeerder komt. Dan ben je ook weer je zeggenschap kwijt, maar je ontkomt er niet aan als je echt die grote stap wil maken.''

Investeerder Pim Blokland gaf begin dit jaar nog aan open te staan om te praten met Feyenoord. ''Toen we begonnen hebben we gezegd dat zodra Feyenoord financieel gezond is, we dan moeten gaan kijken of we eruit konden gaan stappen. Als het goed is voor Feyenoord, dan valt er altijd over te praten, maar er is écht geen must."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties