Feyenoord met Stengs en Wieffer begonnen aan voorbereiding

Feyenoord met Stengs en Wieffer begonnen aan voorbereiding

Feyenoord is maandagochtend onder de nieuwe trainer Brian Priske officieel begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daarbij waren uiteraard de internationals nog afwezig, maar een groot deel van de spelers meldde zich wel op 1908. Onder hen ook Calvin Stengs en Mats Wieffer, over wie de laatste tijd veel geruchten verschenen.

Stengs en Wieffer worden in verband gebracht met transfers naar respectievelijk SS Lazio en Brighton & Hove Albion. Sommige supporters vroegen zich daarom af of de twee wel aanwezig zouden zijn op de eerste dag van de voorbereiding, maar uit foto's van Feyenoord zelf blijkt van wel.

Ook versterkingen Gijs Smal, Anis Hadj-Moussa, Chris-Kévin Nadje en Julian Carranza meldden zich op 1908, net als diverse spelers die terug zijn van een uitleenbeurt. Dit zijn Antef Tsoungui, Ilias Sebaoui, Shiloh 't Zand, Thijs Jansen, Lennard Hartjes, Neraysho Kasanwirjo, Ezequiel Bullaude en Patrik Wålemark. Marcus Pedersen sluit later aan.

Internationals
Lutsharel Geertruida, Justin Bijlow en Gernot Trauner zijn nog altijd actief op het EK. Dávid Hancko, Leo Sauer, Ondrej Lingr en Luka Ivanusec zijn al uitgeschakeld, maar hoeven zich nog niet direct te melden. Dat geldt ook niet voor Santiago Gimenez en Marcos López, die deze week de Copa América moesten verlaten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties