'Feyenoord maakt werk van doelman Wellenreuther'

'Feyenoord maakt werk van doelman Wellenreuther'

Feyenoord is bezig met Timon Wellenreuther, zo meldt 1908.nl. De 26-jarige doelman staat op dit moment onder contract bij RSC Anderlecht en moet snel de selectie van trainer Arne Slot versterken.

Wellenreuther heeft in België nog een contract tot medio 2024 en heeft een marktwaarde van rond de 900.000 euro. De Duitser kwam in het verleden onder meer uit voor Willem II. Afgelopen seizoen speelde hij 31 wedstrijden in het shirt van de Tilburgers. Voor aankomend seizoen hoeft Wellenreuther niet te rekenen op speelminuten bij RSC Anderlecht.

Feyenoord is ook bezig met een verhuur van Thijs Jansen. De derde doelman van de Rotterdammers staat concreet in de belangstelling van Top Oss. Ook Excelsior overweegt om de talentvolle doelman tijdelijk over te nemen. Met de mogelijke komst van Wellenreuther is de positie onder de lat goed bezet. Met Justin Bijlow, Ofir Marciano en Tein Troost beschikt Slot over voldoende opties.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties