Feyenoord maakt volledig programma Open Dag 2024 bekend

Feyenoord maakt volledig programma Open Dag 2024 bekend

Het programma voor de Open Dag, het Feyenoord Festival, op zondag 21 juli is bekend! Heb je je gratis ticket al besteld en wil je meer weten over het programma en de activiteiten tijdens deze feestelijke dag? Lees dan hieronder verder voor alle details, inclusief de spectaculaire voetbalshow in de Kuip. In De Kuip organiseert Feyenoord een mooie voetbalshow.

Vanaf 11:00 uur kun je alvast plaatsnemen voor de warming-up. Hier worden door DJ Jorrit en DJ T-Style lekkere Feyenoord- hits gedraaid met op de schermen de mooie beelden van het afgelopen seizoen. Vanaf 14:00 uur begint de voetbalshow zelf, waarin presentators Sander de Kramer en Qucee je meenemen in een programma vol optredens en verrassingen. Het Feyenoord Festival staat in het teken van Skills Challenges. Tijdens de show spelen supporters, Feyenoord Onder 21 en Feyenoord Vrouwen 1 daarom verschillende spectaculaire voetbalspellen.

De dag draait natuurlijk om het presenteren van de selectie van Feyenoord 1 en Feyenoord Vrouwen 1. Uiteraard wordt de Open Dag geheel volgens traditie ook dit jaar afgesloten de landing van de helikopter. Die is met Chris-Kévin Nadje, Anis Hadj Mousa, Jeyland Mitchell, Gijs Smal, Julián Carranza en Brian Priske nu al goed gevuld. Binnen de hekken van De Kuip zijn er talloze leuke activiteiten tijdens het Feyenoord Festival. Wat meteen opvalt is het Prijsvrij Vakanties Reuzenrad, dat een perfect uitzicht biedt op alle festiviteiten. Verder zijn er tal van mogelijkheden om je skills te testen.

Programma Feyenoord Festival

11:00 uur - Opening poorten festivalterrein & start buitenactiviteiten
11:00 uur - Warming up (voorprogramma) in De Kuip
14:00 uur - Start voetbalshow in De Kuip
14:40 uur - Presentatie Feyenoord Vrouwen 1
15:10 uur - Presentatie Feyenoord 1
15:30 uur - Einde voetbalshow in De Kuip


Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties