Feyenoord maakt transfer Wellenreuther wereldkundig

Feyenoord maakt transfer Wellenreuther wereldkundig

Feyenoord en Timon Wellenreuther zijn akkoord over een langer verblijf in Rotterdam. De Rotterdammers hebben de afkoopclausule in het contract van de doelman gelicht, waardoor hij de komende jaren vastligt. De Duitser heeft een contract getekend tot medio 2025.

"Het is zowel voor Feyenoord als voor mij persoonlijk een bijzonder mooi en goed seizoen geweest", begint Wellenreuther op de site van Feyenoord. "Ik heb hier snel mijn draai kunnen vinden en ben blij dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren toen ik de kans kreeg. Ik kijk ernaar uit de stijgende lijn na de zomerstop samen door te trekken."

Wellenreuther keerde vorig jaar augustus terug naar de Nederlandse Eredivisie waar hij eerder al verdeeld over twee periodes tussen 2017 en 2022 actief was. Bij Feyenoord stond hij - op huurbasis - afgelopen seizoen vanwege een blessure van Justin Bijlow tussen begin februari en medio april veertien officiële wedstrijden onder de lat. In die periode was hij met een aantal belangrijke reddingen van grote waarde voor het elftal dat onder meer de kwartfinale van de Europa League bereikte en enkele weken later de landstitel zou veroveren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties