Feyenoord maakt geen fout en wint van SC Cambuur

Feyenoord is er in geslaagd om te winnen van SC Cambuur in De Kuip. In aanloop naar de wedstrijd ging het vooral over de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Rotterdammers verspeelden toen punten en dat moest donderdagavond voorkomen worden. Makkelijk ging het niet, maar uiteindelijk tellen de drie punten in de strijd om de bovenste plaatsen van de Eredivisie.

Feyenoord begon met dezelfde namen als afgelopen weekend. Om opnieuw voor Hartman te kiezen pakte na vier minuten al goed uit. De linksback scoorde zijn eerste treffer in dienst van de Rotterdammers. Daarna was het zaak om door te drukken tegen de ploeg uit Leeuwarden. David Hancko was dichtbij met een kopbal op de paal en Igor Paixão wist een afgemeten voorzet van Lutsharel Geertruida niet te verzilveren met zijn hoofd. De supporters in De Kuip waren dan ook enigszins teleurgesteld dat de voorsprong voor rust niet werd uitgebreid.

Feyenoord maakt geen fout en wint van SC Cambuur

In de tweede helft was het tempo niet anders dan in de eerst helft. Feyenoord speelde te bal niet snel genoeg rond om het Cambuur echt lastig te maken. Slot greep dus ook al vroeg in met het inbrengen van Santiago Gimenez en Patrik Wålemark. Met de nieuwkomers werd het spel van de Rotterdammers er niet veel beter op. Ook met de ingevallen Alireza Jahanbakhsh en, de goed ingevallen, Mats Wieffer werd het net niet meer gevonden. Door de minimale zege stijgt de ploeg van trainer Arne Slot wel naar de tweede plaats in de Eredivisie, PSV blijft Feyenoord slechts op doelsaldo voor.

Feyenoord maakt geen fout en wint van SC Cambuur
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties