Feyenoord lost problemen met streamingdienst op: ''Bedrag wordt teruggestort''

Feyenoord lost problemen met streamingdienst op: ''Bedrag wordt teruggestort''

De oefenwedstrijden tijdens de voorbereiding worden dit seizoen exclusief uitgezonden op Feyenoord ONE. Afgelopen weekend ging het tijdens het eerste duel mis met de nieuwe streamingdienst. Het inlogproces verliep zaterdagmiddag niet zoals het hoort, waardoor supporters wel twee of soms drie keer een abonnement hebben moeten afsluiten om het duel tegen FC Dordrecht live te kunnen bekijken.

Daarnaast zijn er de afgelopen dagen meerdere afschrijvingen gedaan door Feyenoord. De Rotterdammers communiceren nu dat het de komende dagen allemaal wordt opgelost: "Zaterdag is het inlogproces op Feyenoord ONE, voorafgaand aan de oefenwedstrijd, niet naar behoren verlopen. Dit heeft ertoe geleid dat een aantal Feyenoord-supporters twee of meer lidmaatschappen heeft afgesloten."

Feyenoord is de administratie nagelopen en heeft iedereen woensdagochtend een mail gestuurd. "Graag informeren wij je dat het extra lidmaatschap is geannuleerd en dat de €50 niet zal worden geïncasseerd. Is het bedrag al geïncasseerd? Dan wordt het bedrag teruggestort." De stadionclub kiest ervoor om iedereen persoonlijk te informeren, mede omdat de klantenservice sinds zaterdag overuren draait met alle vragen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties