Feyenoord legt Jaden Slory (16) vast tot 2024

Feyenoord legt Jaden Slory (16) vast tot 2024

Academy-speler Jaden Slory heeft zijn eerste profcontract getekend bij Feyenoord. De 16-jarige vleugelspeler, die komend seizoen in Feyenoord Onder 18 speelt, ligt daardoor tot medio 2024 vast.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, hoopt dat het eerste profcontract van Slory het begin is van iets moois. ‘Het is nu aan Jaden om te laten zien hoe graag hij wil slagen als profvoetballer. Het begint bij het hebben van talent en dat heeft Jaden vanzelfsprekend in overvloed. Maar de voetballers die echt doorbreken doen dat dankzij hun tomeloze inzet. Elke dag het beste uit jezelf halen: dat is het devies.’

Slory, zoon van oud-Feyenoorder Andwélé Slory, is er trots op dat hij bij Feyenoord heeft getekend. ‘Het is natuurlijk heel bijzonder om in hetzelfde shirt te mogen spelen als mijn vader. Maar ik ben hier om mijn eigen boek te schrijven. Dat begint volgend jaar bij Feyenoord Onder 18, maar het uiteindelijke doel is natuurlijk om te schitteren in De Kuip. Dat is waar ik mijn vizier op richt.’

Voordat Slory in 2013 op achtjarige leeftijd de overstap maakte naar Feyenoord Academy speelde hij voor BVV Barendrecht. Komend seizoen speelt de technisch vaardige aanvaller voor Feyenoord Onder 18, het hoogste jeugdteam van Feyenoord Academy.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties