'Feyenoord krijgt donkerblauw uittenue'

'Feyenoord krijgt donkerblauw uittenue'

Feyenoord gaat volgend seizoen ook spelen met een donkerblauw tenue, zo weet 1908.nl. De Rotterdammers krijgen aankomend seizoen in totaal de beschikken over drie uitshirts. Het nieuwe kledingmerk Castore wil direct groot uitpakken met Feyenoord.

Het donkerblauwe tenue gaat lijken op het uitshirt dat gedragen is door Feyenoord in het seizoen 1998/1999. De Rotterdammers werden dat jaar kampioen in een donkerblauw adidas uittenue. Onder meer Jon Dahl Tomasson en Julio Ricardo Cruz maakte tijdens het kampioensjaar indruk.

Naast een donkerblauw tenue krijgt Feyenoord ook de beschikking over een groen tenue. Hiermee gaat een wens van een groot deel van de supporters in vervulling. Al jaren is de roep om een shirt dat de Rotterdamse kleuren bevat groot.

Of Feyenoord daadwerkelijk de beschikking krijgt over drie uitshirts hangt af van verschillende factoren. De ploeg van trainer Arne Slot moet Europees voetbal halen. Daarnaast is het afhankelijk van verschillende partijen wat betreft levering van de shirts.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties