'Feyenoord krijgt concurrentie van AZ, FC Twente en PSV'

'Feyenoord krijgt concurrentie van AZ, FC Twente en PSV'

Feyenoord wil zich versterken met de 22-jarige middenvelder Sven Mijnans van Sparta Rotterdam. De ploeg van trainer Arne Slot heeft echter te maken met stevige concurrentie, zo meldt RTV Rijnmond.

Mijnans heeft zich de afgelopen zes maanden niet alleen in de kijker gespeeld bij Feyenoord. Ook AZ, FC Twente en PSV hengelen naar de handtekening van de linkspoot. Sparta Rotterdam heeft eerder al aangegeven dat een transfer bespreekbaar is.

Een club uit Duitsland is ook in de markt voor de middenvelder. ''Ook omdat hij nu voor een betrekkelijk laag bedrag is op te halen'', vertelt Feyenoord-watcher Dennis Kranenburg. ''Die clubs hopen dat hij in de komende jaren het zo goed gaat doen, zodat zij Mijnans later voor een veelvoud zouden kunnen verkopen.''

De omroep weet te melden dat Feyenoord in de komende uren een officieel bod gaat neerleggen bij de stadsgenoot. Of dat voldoende is om het tot 2024 doorlopende contract af te kopen moet snel bekend worden. Mijnans heeft een marktwaarde die geschat wordt op een miljoen euro.


Lees meer over
Sven Mijnans
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties