'Feyenoord krijgt concurrentie van Ajax in strijd om Timber'

'Feyenoord krijgt concurrentie van Ajax in strijd om Timber'

De verwachtingen zijn dat ook Ajax zich gaat melden voor Quinten Timber. De middenvelder van FC Utrecht staat in de belangstelling van Feyenoord en PSV, maar de Amsterdammers willen Timber overtuigen om de nieuwe rechtsback te worden.

Dit meldt watcher Hamstelaar op Twitter. FC Utrecht heeft afgelopen weekend al gesproken met een mogelijke vervanger van Timber. Bij de Domstedelingen verwachten ze niet dat de 21-jarige rechtspoot nog lang te behouden is. Carel Eiting wordt gezien als de ideale opvolger.

Timber heeft nog een contract tot medio 2024 bij FC Utrecht en heeft een stevig prijskaartje. Hij moet rond de acht miljoen euro kosten. Timber speelde eerder in de jeugdopleiding van Feyenoord en koos er voor op jonge leeftijd de overstap te maken naar Ajax.

Twee weken geleden schreef Voetbal International dat Feyenoord 'zeer concreet is' voor Timber. Alleen toen werd ook al duidelijk dat er meer kapers op de kust zijn: ''Timber zou echter ook in beeld zijn bij clubs uit de grotere Europese competities. De verwachting is dan ook dat Feyenoord het financieel af zal leggen.''

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties