Letsch: ''Feyenoord is de favoriet voor zondag''

Letsch: ''Feyenoord is de favoriet voor zondag''

Vitesse kijkt uit naar de wedstrijd tegen Feyenoord van aanstaande zondag. De Arnhemmers zijn nog niet niet klaar op de transfermarkt, maar hebben wel vertrouwen in een goed resultaat tegen de Rotterdammers. Jacob Rasmussen stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij Vitesse en speelt nu in het rood-wit van Feyenoord.

''Het voelt apart om tegen hem te spelen, omdat hij een belangrijk onderdeel van ons team was'', vertelt Thomas Letsch op de clubwebsite van Vitesse. ''Maar zo gaat het in het voetbal. Ik ben blij dat hij een nieuwe uitdaging heeft gevonden, maar hoop dat hij na afloop van de wedstrijd niet blij zal zijn.'' Oud-ploeggenoot Maximilian Wittek vult aan: ''Voor Jacob is het een mooie stap, maar persoonlijk voelt het wel gek. Zo sta je ineens tegenover een vriend. Op het veld zal dat misschien even anders voelen, maar daarna zijn we direct weer vrienden.''

Feyenoord heeft het vaak lastig in Arnhem. Onder trainer Arne Slot werd er nog niet gewonnen van Vitesse. Met de huidige staat van de selectie is er voor zondag wel een duidelijke favoriet aan te wijzen. ''Feyenoord is de favoriet voor zondag'', vertelt Letsch. ''Het is altijd één van de topploegen. Kijk alleen al naar het Europese jaar dat ze achter de rug hebben. Er is bij Feyenoord veel veranderd en ze zijn nog niet op volle kracht, maar ze zullen ongetwijfeld weer in de top-drie meedraaien. Het gaat zondag om de details. We moeten agressief zijn vanaf het begin en ze niet in hun spel laten komen.''

Bij de start voor het nieuwe seizoen van Vitesse is nog heel veel onduidelijk. De Arnhemmers zitten midden in een overnameproces waardoor er op de transfermarkt nog niet doorgepakt kan worden. Mark Diemers en Nicolai Jørgensen werden genoemd. Alleen: de club kan pas in actie komen wanneer er meer duidelijkheid is over de toekomst. Voor Feyenoord komt het duel tegen Vitesse dus gelegen. De Rotterdammers hebben de laatste zes ontmoetingen niet winnend kunnen afsluiten en willen daar zondag verandering in brengen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties