'Feyenoord in gesprek met Pusic over nieuw contract'

'Feyenoord in gesprek met Pusic over nieuw contract'

Feyenoord wil het contract verlengen van Marino Pusic. De assistent-trainer heeft nu een verbintenis tot medio 2024, maar de Rotterdamse club wil die graag openbreken. Pusic heeft de intentie om langer actief te blijven in De Kuip.

Dit meldt Voetbal International. Pusic heeft het enorm naar zijn zin bij Feyenoord als assistent-trainer van Arne Slot. De hoofdtrainer verlengde zelf onlangs zijn contract tot medio 2025 en Pusic moet volgen. De geruchten dat Nederlands-Kroatische oefenmeester en overstap gaat maken naar Fortuna Sittard zijn onzin.

''Nu heb ik geen rechtstreeks contact gehad met Fortuna, dus ik weet niet wat er waar is van de geruchten dat ik in beeld ben'', vertelt de 51-jarige Pusic. ''Wel heb ik aanbiedingen gehad van clubs uit Zuid-Europa. Die heb ik geweigerd. Het is niet dat ik geen ambities heb als trainer, maar ik ben gelukkig bij Feyenoord. Er moet echt iets bijzonders komen, wil ik verder gaan kijken. Dat is nu niet aan de orde.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties