Feyenoord in Denemarken gesteund door vol uitvak

Feyenoord in Denemarken gesteund door vol uitvak

Feyenoord gaat gesteund worden door een vol uitvak in Denemarken. Zaterdagochtend zijn alle 600 kaarten verkocht voor het duel tegen FC Midtjylland in de groepsfase van de Europa League. De wedstrijd in Herning wordt gespeeld op donderdag 6 oktober om 21:00 uur.

Vrijdagavond ging de kaartverkoop van start voor de Diamondcardhouders en vanmorgen voor de Goldcardhouders. Voor de Silvercardhouders zijn geen kaarten meer beschikbaar. Voor deze wedstrijd is het nodig om een omwisselbiljet in te wisselen bij het uitvak van FC Midtjylland voor een wedstrijdkaart.

Niet alleen de uitwedstrijd tegen FC Midtjylland is uitverkocht. Eerder werden alle kaarten al verkocht voor de uitwedstrijd tegen N.E.C. De Rotterdammers hervatten de competitie na de interlandbreak met een wedstrijd in Nijmegen. In totaal zijn er 500 kaarten verkocht voor het uitvak.

Thuiswedstrijden
Na de uitwedstrijden zijn ook de thuiswedstrijden van Feyenoord in trek. De wedstrijden in de Eredivisie tegen FC Twente (zondag 9 oktober) en Fortuna Sittard (zaterdag 22 oktober) waren eerder ook al uitverkocht. De kaartverkoop informatie voor de wedstrijden tegen FC Midtjylland en SS Lazio in De Kuip volgt spoedig.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties