Feyenoord-huurling Touré maakt indruk tijdens zijn debuut

Tidjany Touré heeft een debuut om van te dromen gemaakt voor FC Dordrecht. De huurling van Feyenoord was in de wedstrijd tegen FC Eindhoven direct twee keer trefzeker voor de Schapenkoppen. De nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie werd onder andere daardoor met 4-0 verslagen.

Touré scoorde in de eerste helft zijn eerste doelpunt in het shirt van FC Dordrecht. Na rust was de 20-jarige aanvaller opnieuw trefzeker voor de nummer 15 uit de Eerste Divisie. Touré kwam afgelopen week op huurbasis over van Feyenoord en daar speelde hij zijn wedstrijden in de Onder 21.

10' | 1-0 | Doesburg
44' | 2-0 | Touré
66' | 3-0 | Touré
91' | 4-0 | Savastano