Feyenoord-huurling Bullaude trefzeker tijdens basisdebuut

Ezequiel Bullaude heeft zijn debuut in de basis bekroond met een doelpunt voor CA Boca Juniors. De 22-jarige Argentijn kopte na vijfentwintig minuten spelen knap raak. Het is voor de huurling van Feyenoord zijn eerste doelpunt in het shirt van de club uit Buenos Aires.

Bullaude kreeg de kans om vanaf de aftrap te straten tijdens de achtste finale van de Copa Argentina tegen Club Almagro. Ook de 36-jarige Edinson Cavani mocht beginnen en stond in de spits. Bullaude speelde op papier als aanvallende middenvelder. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd na verlenging in een 2-2 gelijkspel en ging CA Boca Juniors door naar de volgende ronde na strafschoppen.

Feyenoord heeft Bullaude voor één seizoen verhuurd aan Boca. De middenvelder, die in De Kuip nog tot medio 2027 onder contract staat, komt daardoor tot de zomer van 2024 uit voor de Argentijnen. Bullaude kon zich in Nederland niet goed aanpassen en lijkt gezien zijn basisplaats en doelpunt zijn draai nu wel gevonden te hebben.