"Feyenoord heeft net te weinig kwaliteit om het overwicht uit te buiten"

"Feyenoord heeft net te weinig kwaliteit om het overwicht uit te buiten"

Feyenoord kijkt met gemengde gevoelens terug op het 2-2 gelijkspel tegen PSV. Voor de derde keer in een paar weken tijd werd een topper niet verloren, maar ook niet gewonnen. Aan het eind van de rit zal blijken welke van die twee benaderingen het zwaarst weegt.

"Ze hebben net te weinig kwaliteit om het overwicht uit te buiten", zei clubwatcher Mikos Gouka in de AD Voetbal Podcast nadat hij de Rotterdammers opnieuw een betere wedstrijd zag spelen dan de tegenstander. "Feyenoord is een goed team, maar het loopt niet over van extreme individuele kwaliteiten. Ze hebben een paar goede spelers, maar moeten het vooral van de teamgedachte hebben."

Zo hervatte Feyenoord het zware programma van deze weken met het volgende gelijkspel, nadat de toppers thuis tegen Ajax en uit bij FC Twente in 1-1 eindigde. "Als het aan het eind van het seizoen niet is gelukt, kijk je wel terug naar deze maand. Je had van Ajax kunnen winnen, je had van Twente kunnen winnen en je had van PSV kunnen winnen. Maar omdat je ze allemaal niet verloren hebt, blijf je wel stevig in de race."

Grote beslissingen zijn er deze maand nog niet gevallen; Feyenoord is nog altijd koploper, maar tegelijkertijd is er nog geen enkele ploeg uit de top vijf echt afgehaakt. De voorsprong bedraagt nu twee punten op AZ, drie op Ajax, vier op PSV en zes op FC Twente. Van die ploegen treffen de Rotterdammers dit seizoen alleen nog AZ (thuis) en Ajax (uit).

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties