'Feyenoord akkoord met jeugdspelers Amyn en Touré'

Feyenoord gaat zich versterken met de 19-jarige Youssef Amyn, zo meldt 1908.nl. De aanvaller gaat spelen in de Onder 21 van de Rotterdammers. Amyn staat op dit moment tot medio 2023 onder contract bij de Duitse club FC Viktoria Köln.

Amyn, die net negentien jaar is geworden, kwam eerder uit in de jeugdopleidingen van VfL Bochum en Borussia Dortmund. De rechtspoot is al in Rotterdam om zijn overstap af te ronden en kan daarna direct aansluiten bij Onder 21.

Naast Amyn is Feyenoord ook bezig met de komst van Tidjany Chabrol Touré. De 20-jarige middenvelder moet vandaag nog overkomen van Paris Saint-Germain. De rechtspoot heeft bij de Franse topclub nog een contract tot medio 2023 en moet ook de beloften ploeg versterken.

Update | Amyn komt de jeugdopleiding van Feyenoord versterken, zo meldt 1908.nl. De buitenspeler gaat deze week nog officieel gepresenteerd worden door de Rotterdammers. Woensdagmiddag zijn de laatste plooien gladgestreken met FC Viktoria Köln.

Update | Tidjany Chabrol Touré mag zich ook spoedig speler van Feyenoord noemen. De Rotterdammers hebben woensdagavond een principeakkoord weten te bereiken met Paris Saint-Germain over een overgang van de 20-jarige middenvelder.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties