Feyenoord grijpt definitief mis: ''Er is nog overleg geweest''

Feyenoord grijpt definitief mis: ''Er is nog overleg geweest''

Thomas van den Belt komt definitief niet naar Feyenoord, zo meldt RTV Oost. PEC Zwolle heeft een aanbieding van de Rotterdammers naast zich neergelegd voor de talentvolle middenvelder.

PEC Zwolle is momenteel koploper in de Keuken Kampioen Divisie en wil de komende maanden promotie afdwingen. Van den Belt is een belangrijke schakel op het middenveld. De Zwollenaren hebben het de laatste jaren financieel lastig gehad, waardoor er getwijfeld werd over een verkoop. Uiteindelijk heeft de directie besloten om Van den Belt niet te verkopen.

Voor Feyenoord is de slotdag van de winterse transfermarkt daardoor teleurstellend verlopen. Eerder op de dag werd er een bod van acht miljoen euro op Ramiz Zerrouki afgewezen door FC Twente. De Rotterdammers gaan daarom met de huidige selectie en aanwinst Neraysho Kasanwirjo op jacht naar het kampioenschap, de KNVB Beker en hopen op Europees succes.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties