'Feyenoord geeft niet op en gaat zich weer melden bij FC Twente'

'Feyenoord geeft niet op en gaat zich weer melden bij FC Twente'

Ramiz Zerrouki is nog altijd kandidaat om Feyenoord te komen versterken. De Rotterdammers hebben de strijd om de handtekening van de 24-jarige middenvelder nog niet definitief opgegeven, zo meldt De Telegraaf woensdagavond.

De krant schrijft dat Feyenoord zich na donderdagavond weer gaat melden bij FC Twente. De nummer vijf uit de Eredivisie speelt dan de belangrijke wedstrijd in de voorronde van de Conference League tegen ACF Fiorentina. Bij de Tukkers staat momenteel alles in het teken van het bereiken van de groepsfase en wordt er niet gesproken met andere clubs.

De vraag is of Feyenoord een kans van slagen heeft. FC Twente hanteert een hoge vraagprijs. De Rotterdammers hebben een eerste bod van 5 miljoen euro, dat met bonussen nog kon oplopen naar 6.5 miljoen euro, gedaan. De Tukkers hebben dat echter niet geaccepteerd. Wanneer Feyenoord het bod verhoogt naar 7.5 miljoen euro is er een grote kans op een akkoord.

Zerrouki moet Fredrik Aursnes bij Feyenoord opvolgen. De middenvelder gaat spoedig een contract tekenen bij Benfica. De clubleiding oriënteert zich ook al op alternatieven mocht de international van het Algerijns voetbalelftal niet haalblaar blijken. De namen van de transfervrije Florian Grillitsch en Sivert Mannsverk worden daarbij genoemd.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties