'Feyenoord gaat voor Brenet en start onderhandelingen'

'Feyenoord gaat voor Brenet en start onderhandelingen'

Joshua Brenet moet de volgende versterking worden van Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers zijn de contractonderhandelingen gestart met de verdediger van FC Twente.

Feyenoord moet daarbij wel rekening houden met flinke concurrentie. Ook Fenerbahce, Besiktas, OGC Nice en Fulham zijn geïnteresseerd in de 29-jarige verdediger. Een akkoord met FC Twente is niet het grootste struikelblok, aangezien Brenet een clausule in zijn contract heeft waardoor hij voor een minimaal bedrag kan vertrekken bij de Tukkers.

Feyenoord is van plan om de clausule in zijn contract spoedig te activeren. In De Kuip wordt Brenet gezien als de toekomstige vervanger van Lutsharel Geertruida en/of Marcus Holmgren Pedersen. Afgelopen seizoen speelde de rechtsback 32 wedstrijden, waarin hij zeven keer wist te scoren en vier assists gaf. Zijn huidige contract loopt door tot medio 2024.

Lees meer over
Joshua Brenet
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties