Feyenoord - FC Volendam onder leiding van Gözübüyük

Feyenoord - FC Volendam onder leiding van Gözübüyük

Serdar Gözübüyük is zondagavond de scheidsrechter als Feyenoord in De Kuip bezoek krijgt van FC Volendam. Dat heeft de KNVB maandagavond bekendgemaakt. Hij wordt daarbij geassisteerd door VAR Allard Lindhout.

Gözübüyük en Feyenoord kwamen elkaar dit seizoen drie keer eerder tegen. De 37-jarige arbiter floot de wedstrijden tegen sc Heerenveen-thuis (0-0), NEC-uit (1-1) en Ajax-thuis (1-1), waarbij opviel dat hij vaak geel trok (18 keer in die 3 wedstrijden). Rode kaarten en penalty's gaf hij niet. In totaal floot Gözübüyük dit seizoen 28 wedstrijden (alle competities) en gaf hij 117 keer geel, 1 keer rood en legde hij de bal 5 keer op de stip.

Het duel tussen de nummers 1 en 14 van de Eredivisie begint zondagavond om 20:00 uur. Eerder dit seizoen versloeg Feyenoord de Volendammers met 0-2. Uiteraard spelen de Rotterdammers eerst donderdag de Europa League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk in Warschau.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties