Feyenoord volgens Bookmaker favoriet tegen Union Berlin

Feyenoord volgens Bookmaker favoriet tegen Union Berlin

Feyenoord staat er goed voor in de groepsfase van de Conference League. De Rotterdammers zijn na twee wedstrijden spelen met vier punten koploper in Groep E. FC Union Berlin volgt op de derde plaats met één punt minder dan de stadionclub.

Volgens BetCity is Feyenoord morgen de favoriet tegen de huidige nummer vijf uit de Bundesliga. Voor een overwinning staat er een quotering van 2.20. Verwacht je dat de ploeg van trainer Arne Slot gelijkspeelt? Dan levert het je 3.50 keer je inzet op. Wanneer je ervoor kiest om in te zetten op een overwinning van Union Berlin is de quotering 3.20.

Linssen
Voor de supporters van Feyenoord zijn morgen twee speciale quoteringen verhoogd. Bryan Linssen is met zijn 1.70 uitgegroeid tot een kopspecialist in Nederland. Niemand scoorde vaker met zijn hoofd een doelpunt in de Eredivisie als de spits van de Rotterdammers. Verwacht jij dat Linssen ook tegen de Duitsers een kopdoelpunt maakt? De quotering was eerst 10.00 keer je inzet en dat is nu 13.00 keer je inzet geworden.

Til
Guus Til is topscorer in de Eredivisie, maar heeft ook zeker de smaak te pakken in de Conference League. De middenvelder was al zes keer trefzeker in Europa. Verwacht jij dat Til ook tegen Union Berlin weer een doelpunt meepakt en Feyenoord de drie punten in De Kuip houdt? Dan ontvang je 8.50 keer je inzet. De quotering stond eerst op 7.00 keer je inzet. Voor de leden van FR12.nl geldt er de komende weken een speciale welkomstbonus. Stort €20 krijg €20.

Klik hier om je bonus te claimen.

Feyenoord - Union Berlin