Feyenoord-supporters maken indruk: "Tijdens de wedstrijd kon je weinig horen"

Feyenoord-supporters maken indruk: "Tijdens de wedstrijd kon je weinig horen"

Ook voor de spelers van Go Ahead Eagles was de kampioenswedstrijd een indrukwekkende gebeurtenis. Door de snelle 2-0 voorsprong van Feyenoord werd al snel duidelijk dat de Rotterdammers geen last hadden van de druk.

Na afloop van de wedstrijd verscheen aanvaller Bobby Adekanye voor de camera op het YouTube-kanaal van Go Ahead Eagles. Toen hij tijdens de warming up om zich heen keek was hij onder de indruk van de sfeer. "Ik en Mats Deijl hebben het hele seizoen al best een goede communicatie met elkaar, maar tijdens de wedstrijd kon je weinig horen. Het was heel lastig, maar wij wisten van te voren wel dat dit zou gebeuren."

Weerzien met Fernandes
Tijdens de kampioenswedstrijd stond er ook een oud-Feyenoorder op het veld. Rashaan Fernandes speelt momenteel voor Go Ahead Eagles, maar speelde als Rotterdammer zes seizoenen in de jeugd van Feyenoord. "Je merkte aan alles dat het een grote wedstrijd was. We moesten onder begeleiding van politie naar het stadion en je zag alle mensen om je heen."

De wedstrijd van zondag was ook een weerzien met voormalig teamgenoot Justin Bijlow, zo vertelde Fernandes tegenover De Stentor. "Ik heb hem vooraf succes gewenst en gezegd dat hij moest gaan genieten. Dat heeft hij volgens mij ook gedaan. Hij is echt een jongen van de club. Ik gun het ze met alle liefde. Als je kijkt naar wat ze dit seizoen hebben gedaan, dan petje af."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties