'Feyenoord en Olympique Lyon naderen akkoord'

'Feyenoord en Olympique Lyon naderen akkoord'

Feyenoord en Olympique Lyon zijn al enkele weken druk aan het onderhandelen over een transfersom van Tyrell Malacia. De Fransen hebben al enkele biedingen gedaan op de linksback van de Rotterdammers.

Volgens Voetbal International zijn de verwachtingen dat Malacia dan ook niet meer meegaat op trainingskamp met Feyenoord. De laatste dagen naderen de twee clubs elkaar in de transfersom. De Rotterdammers verlangen een bedrag dat richting de twintig miljoen euro gaat.

Bij een verkoop kan Feyenoord zelf ook de transfermarkt op. De Rotterdammers kunnen maximaal veertig procent van de inkomende transfersom uitgeven aan nieuwe spelers. Momenteel werkt Feyenoord met een budget van rond de vijf miljoen euro.

Ian Maatsen
De linksback van Chelsea heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met Feyenoord en moet dus de opvolger van Malacia worden. Feyenoord moet alleen nog een akkoord weten te bereiken met de Engelse grootmacht. De bedoeling is om Maatsen te huren met optie tot koop.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties