'Feyenoord en Milambo bereiken akkoord over nieuw contract'

'Feyenoord en Milambo bereiken akkoord over nieuw contract'

Feyenoord en Antoni Milambo hebben elkaar gevonden in een nieuwe verbintenis. De Rotterdammers hebben de talentvolle middenvelder een voorstel gedaan om zijn contract met twee jaar te verlengen, en daar is Milambo akkoord mee gegaan. Dit meldt 1908.nl.

Milambo is sinds afgelopen zomer een vast onderdeel van Feyenoord 1. De middenvelder kon op huurbasis vertrekken, maar ging zelf voor zijn kans in het eerste elftal en krijgt sporadisch speelminuten van trainer Arne Slot. Milambo's huidige verbintenis liep tot medio 2025, en met zijn nieuwe contract gaat de jongste debutant ooit van Feyenoord voor zijn kans in De Kuip.

De verwachtingen zijn dat Milambo volgende week zijn nieuwe contract gaat ondertekenen. Feyenoord gaat daarna het nieuws officieel naar buiten brengen. Milambo kwam dit seizoen in vijf wedstrijden in actie voor de Rotterdammers, waaronder twee keer als invaller in de UEFA Champions League. Hij maakte zijn debuut op 16-jarige leeftijd voor de stadionclub.

Lees meer over
Antoni Milambo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties