'Gesprekken met Coritiba over laatste details verlopen moeizaam'

'Gesprekken met Coritiba over laatste details verlopen moeizaam'

Feyenoord is nog altijd bezig met de komst van Igor Paixão. De Rotterdammers willen de selectie versterken met een buitenspeler en de 22-jarige Braziliaan is daarvoor een geschikte kandidaat. De onderhandelingen tussen Feyenoord en Coritiba Foot Ball Club verlopen over de laatste details moeizaam.

''Een persoon die bij de onderhandelingen betrokken is vertelde me dat de zaken de laatste dagen verhit zijn'', vertelt journalist Jorge Nicola. Feyenoord heeft naar verluidt een bedrag van zes miljoen euro geboden voor de volledige transferrechten van Paixão. Zijn huidige werkgever verlangt echter een bedrag van acht miljoen euro.

''Het bestuur van Coritiba wil het verschil goed maken door een doorverkooppercentage te bedingen. Feyenoord moet dan in de toekomst een deel van de inkomsten afstaan. Aangezien Feyenoord gericht is op jonge spelers te ontwikkelen hebben ze er vertrouwen in dat ze in de toekomst kunnen profiteren'', aldus de journalist.

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties