Feyenoord en Antonucci akkoord over contractontbinding

Feyenoord en Antonucci akkoord over contractontbinding

Francesco Antonucci vertrekt per direct bij Feyenoord. De club en de speler hebben in goed overleg het contract ontbonden dat nog doorliep tot medio 2024. De 24-jarige middenvelder is daarmee vrij om een nieuwe club te zoeken.

Feyenoord nam Antonucci in de zomer van 2020 over van AS Monaco en verhuurde hem in datzelfde jaar aan FC Volendam. Een seizoen later keerde hij in de winter terug naar de club uit Noord-Holland voor een verhuurperiode die door de promotie van Volendam naar de Eredivisie vorig jaar werd verlengd met nog een seizoen.

Afgelopen week werd bekend dat Antonucci dichtbij een akkoord is met AJ Auxerre. De Fransen willen binnen één seizoen weer promoveren naar het hoogste niveau en zien in de Belg een geschikte speler om dat doel te bereiken. Antonucci staat ook in de belangstelling van de Franse club Stade Lavallois en de Zwitserse club FC Stade Lausanne-Ouchy.

Lees meer over
Francesco Antonucci
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties