Feyenoord deelt vacature: Stadionspeaker gezocht voor één dag!

Feyenoord deelt vacature: Stadionspeaker gezocht voor één dag!

Wat te doen als vaste stadionspeaker Peter Houtman één wedstrijd niet beschikbaar is? Prijsvrij Vakanties, trotse partner van Feyenoord, schiet te hulp met de unieke campagne genaamd ‘Stem van de Kuip’. Met deze actie hopen Prijsvrij Vakanties en Feyenoord eenmalig de perfecte vervanger van Houtman te vinden.

Wie solliciteert op deze unieke vacature krijgt de kans om bij Feyenoord - FC Utrecht op zondag 31 maart eenmalig stadionspeaker te zijn. Het is voor het eerst in de clubgeschiedenis dat Feyenoord supporters betrekt bij deze wedstrijdfunctie.

Alle supporters van Feyenoord, van jong tot oud, kunnen meedoen door online een spraakmakende auditie in te sturen. Dit kan tot en met donderdag 21 maart 2024. Denk jij dit beter te kunnen dan Prijsvrij-ambassadeurs Qucee en Santiago Gimenez? Overtuig de jury en wie weet ben jij op 31 maart Feyenoords stadionspeaker!

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties