'Feyenoord concreet voor 17-jarige jeugdspeler Ajax'

'Feyenoord concreet voor 17-jarige jeugdspeler Ajax'

Feyenoord is concreet in de markt voor de 17-jarige Nassef Chourak van Ajax, zo meldt AS. De jeugdspeler heeft geen contract in Amsterdam, waardoor de Rotterdammers slechts een opleidingsvergoeding moeten overmaken om hem binnen te halen.

Chourak is van origine een middenvelder, maar speelt de laatste periode als rechtsbuiten. De jeugdinternational van Nederland ontwikkelt zich de laatste jaren uitstekend, maar een zware blessure zorgde anderhalf jaar geleden voor een tegenslag. Ajax wil hem daardoor ook volgend seizoen als dispensatiespeler in de Onder 18 laten spelen, maar Feyenoord heeft andere plannen met hem.

De Rotterdammers zouden al langer geïnteresseerd zijn in Chourak. De jeugdspeler stond twee jaar geleden, kort voordat de regels werden aangescherpd door Brexit, nog in de serieuze belangstelling van Chelsea. Chourak speelde in eerder in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en ADO Den Haag en belandde in de zomer van 2018 in de jeugdopleiding van Ajax.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties