Feyenoord compenseert supporters na uitwedstrijd tegen Almere City

Feyenoord compenseert supporters na uitwedstrijd tegen Almere City

Feyenoord zal de supporters die afgelopen zondag aanwezig waren in Almere City het volledige bedrag van het kaartje terugbetalen. Vanwege een vergissing bij de busmaatschappij verscheen één bus veel te laat bij De Kuip, waardoor ongeveer de eerste 25 minuten van de wedstrijd werden gemist.

"Supporters met een ticket voor deze wedstrijd hebben een e-mail ontvangen", zo valt te lezen op het X-account van Feyenoord Webcare. "Vanwege een vergissing bij de busmaatschappij is er een deel van de wedstrijd gemist. Om jullie tegemoet te komen wordt het bedrag van €26 terugbetaald." De supporters die aanwezig waren kregen bij aankomst in het stadion ook een bon voor een gratis drankje in het Yanmar Stadion.

De 400 gedupeerde supporters kwamen afgelopen zondag op de achtergrond net aanrijden toen Lutsharel Geertruida de bal tegen het net wist te krijgen. Om de domper nog groter te maken zagen de eerste supporters in het stadion live hoe scheidsrechter Edwin van de Graaf de goal afkeurde. Uiteindelijk gingen de drie punten dankzij twee doelpunten van Yankuba Minteh alsnog mee naar Rotterdam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties