Feyenoord brengt nummer uit: ''Kameraden voor het leven''

Een team van artiesten met Rotterdamse roots heeft een nieuw Feyenoord-lied uitgebracht. Hef, Kevin, Ronnie Flex, ADF Samski, Emms, Sjaf en Jahma zijn gezamenlijk de studio in gegaan met als resultaat het nummer ‘Kameraden voor het leven’, waarmee ze hun clubliefde uiten en een muzikale ode brengen aan Feyenoord.

Feyenoord staat al maanden bovenaan in de Eredivisie. Lukt het om met dit nieuwe anthem ook een felbegeerde nummer 1-positie te bereiken in de hitlijsten? Het nummer ‘Kameraden voor het leven’ is nu te beluisteren op Spotify.

De samenwerking met de artiesten levert niet alleen een nieuwe herinnering en een nieuw anthem op. De opbrengst van ‘Kameraden voor het leven’ komt volledig ten goede aan de Feyenoord Foundation. Met behulp van sociaal-maatschappelijk programma’s zet de Foundation zich in om levens te veranderen en bij te dragen aan een betere toekomst voor de supporters en de inwoners van Rotterdam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties