Feyenoord bezig aan indrukwekkende reeks in De Kuip

Feyenoord bezig aan indrukwekkende reeks in De Kuip

Feyenoord is bezig aan een indrukwekkende reeks wedstrijden in De Kuip. De ploeg van trainer Arne Slot heeft al 300 dagen geen duel verloren in eigen huis. Het Twitter account 'Days since Feyenoord lost in De Kuip' begon afgelopen seizoen met Tweeten en de teller staat inmiddels op 300 dagen geen verliespartij.

Feyenoord verloor voor het laatst een officiële wedstrijd in De Kuip op zondag 15 mei 2022. FC Twente was die dag de tegenstander van de Rotterdamse club. De Tukkers waren met 1-2 te sterk tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen. Voor Feyenoord stond er toen weinig meer op het spel en iedereen was met zijn hoofd bij de finale van de Conference League.

Daarna maakte Arne Slot met een vrijwel nieuwe ploeg indruk. De Kuip is een onneembare vesting geworden. Feyenoord verloor geen wedstrijd meer in de Eredivisie, Europa League en TOTO KNVB Beker. Tegen sc Heerenveen, Fortuna Sittard, FC Midtjylland, Ajax en PSV werd er gelijk gespeeld. Onder meer tegen SK Sturm Graz, SS Lazio en AZ werden er drie punten gepakt in De Kuip.

Wanneer Feyenoord één jaar in eigen huis ongeslagen wil blijven moet het de komende twee maanden in vorm blijven. FC Volendam, Shakhtar Donetsk, Ajax, RKC Waalwijk, FC Utrecht en Go Ahead Eagles mogen niet winnen. Daarnaast moet het succesvol blijven in de TOTO KNVB Beker en in de Europa League. De eventuele kwartfinale en halve finale van de Europa League mogen niet verloren worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties