Feyenoord bevestigt contractverlenging Milambo

Feyenoord bevestigt contractverlenging Milambo

Feyenoord en Antoni Milambo zijn het eens geworden over een contractverlenging van twee jaar. De 18-jarige exponent van Feyenoord Academy, wiens huidige overeenkomst nog anderhalf jaar doorliep tot medio 2025, blijft daardoor tot de zomer van 2027 verbonden aan Feyenoord.

''Het is als jongen van de club natuurlijk prachtig als Feyenoord langer met je door wil'', aldus Milambo. ''Nu ik dagelijks met het eerste elftal meetrain voel ik dat ik sterker en beter wordt als speler. Deze contractverlenging, de manier waarop de club met mij en mijn ontwikkeling bezig is: dat alles geeft mij een extra bevestiging dat ik hier op de juiste plek ben om mezelf verder te ontwikkelen.''

De in Rotterdam geboren en getogen Milambo maakt al bijna tien jaar onderdeel uit van de Feyenoord-familie. Via SV DEHMusschen en SV Charlois kwam hij in 2014 naar Varkenoord. Daar doorliep hij sindsdien alle jeugdelftallen, groeide hij uit tot Nederlands jeugdinternational en tekende hij in het najaar van 2020 zijn eerste profcontract.

Op 12 augustus 2021 werd Milambo de jongste debutant in het shirt van Feyenoord, met 16 jaar en 131 dagen. De behendige middenvelder werd sindsdien door hoofdtrainer Arne Slot geregeld bij de selectie van het eerste elftal gehaald, en hoort sinds afgelopen september officieel bij Feyenoord 1. Milambo maakte in de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse eind oktober zijn eerste doelpunt voor de hoofdmacht van Feyenoord.

Lees meer over
Antoni Milambo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties