'Feyenoord bereikt principeakkoord met verdediger Tsoungui'

'Feyenoord bereikt principeakkoord met verdediger Tsoungui'

Antef Tsoungui en Feyenoord hebben een principeakkoord bereikt over een transfervrije overstap van Brighton & Hove Albion naar Rotterdam, zo meldt 1908.nl. De Belg gaat eerst worden uitgeleend aan FC Dordrecht.

De 20-jarige Tsoungui maakte in 2018 de overstap van de jeugd van Chelsea naar de Onder 18 van Brighton & Hove Albion. Sindsdien speelde hij zijn wedstrijden in de jeugd van Brighton en werd hij afgelopen januari verhuurd aan het Belgische Lommel SK. De verhuurperiode was echter van korte duur, na vijf wedstrijden werd de huurovereenkomst opgezegd omdat hij "andere opties zal onderzoeken om zijn professionele voetbalcarrière voort te zetten." In de eerste helft van het seizoen speelde hij bij de beloften van Brighton elf wedstrijden.

Feyenoord ziet in Tsoungui een juiste versterking om transfervrij over te nemen, waarna hij op termijn uitgeleend zal worden aan FC Dordrecht. In Dordrecht krijgt de centrale verdediger de kans om zijn carrière een nieuw leven in te blazen een speelminuten te maken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties