'Feyenoord bereikt ook akkoord over Bullaude'

'Feyenoord bereikt ook akkoord over Bullaude'

Ezequiel Bullaude mag zich snel speler van Feyenoord noemen. De clubs hebben een akkoord weten te bereiken over een transfersom. De 21-jarige middenvelder speelt zondag zijn laatste wedstrijd voor Godoy Cruz en vliegt daarna naar Nederland voor zijn medische keuring.

Journalist César Luis Merlo weet te melden dat Feyenoord een bedrag van 7.5 miljoen euro overmaakt naar de Argentijnse club. De transfersom kan nog oplopen met één miljoen euro door middel van bonussen. Ook is er een doorverkooppercentage afgesproken van tien procent.

Bullaude wordt door scouts van Feyenoord gezien als een middenvelder met diepgang, snelheid, een goede techniek en scorend vermogen. Het zou een een type speler moeten zijn die helemaal in de smaak gaat vallen bij trainer Arne Slot. Ook AZ zat achter de talentvolle Argentijn aan, maar de Alkmaarders zagen het bod van vijf miljoen euro direct van tafel geveegd worden.

Feyenoord is al maanden bezig met de komst van Bullaude, zo weet Voetbal International te melden. Vorige week is een delegatie van de Rotterdammers afgereisd naar Argentinië om de deal over de streep te trekken. Eind mei hebben de scouts van Feyenoord al groen licht gegeven voor zijn komst. Bullaude is een speler die zich onder Slot moet ontwikkelen tot een internationale topspeler.

Drukke zomer
Feyenoord heeft de afgelopen weken alles behalve stilgezeten. De Rotterdammers staan op het punt om de dertiende en veertiende inkomende transfer af te ronden. Als alles goed verloopt mogen Dávid Hancko en Ezequiel Bullaude zich volgende week Feyenoorder noemen. Trainer Arne Slot beschikt dan over een behoorlijke selectie.

Feyenoord heeft met de verkoop van Luis Sinisterra, Marcos Senesi, Tyrell Malacia en Bryan Linssen een bedrag van 56,30 miljoen euro verdiend. In totaal hebben de Rotterdammers volgens Transfermarkt.nl 31.48 miljoen euro uitgeven. De som van Bullaude ontbreekt nog. 7.3 miljoen euro wordt genoemd, maar buitenlandse media communiceren vaak een hoger bedrag. De komende dagen volgt er meer duidelijkheid.

Naam Van Contract
Igor Paixão Coritiba Medio 2027
Timon Wellenreuther RSC Anderlecht Huur (met optie tot koop)
Marcos López San José Earthquakes Medio 2026
Jacob Rasmussen Fiorentina Huur (met optie tot koop)
Santiago Gimenez Cruz Azul Medio 2026
Quinten Timber FC Utrecht Medio 2026
Oussama Idrissi Sevilla FC Huur
Sebastian Szymański Dinamo Moskou Huur (met optie tot koop)
Javairo Dilrosun Hertha BSC Medio 2026
Mohamed Taabouni AZ Medio 2024 (+1)
Danilo Pereira Transfervrij Medio 2026
Mats Wieffer Excelsior Medio 2026

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties