'Feyenoord bereikt akkoord: Moussa tweede aanwinst'

'Feyenoord bereikt akkoord: Moussa tweede aanwinst'

Anis Hadj Moussa gaat de overstap maken naar Feyenoord. De Rotterdammers hebben een akkoord bereikt over de komst van de talentvolle buitenspeler. Dit meldt 1908.nl. Moussa is na verdediger Gijs Smal de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen.

Feyenoord ziet in Moussa de opvolger van Alireza Jahanbakhsh. De Rotterdammers hebben aangegeven de cluboptie niet te lichten en zijn contract is al formeel opgezegd. De stadionclub maakt een transfervergoeding over meerdere termijnen naar de Belgische club Patro Eisden om Moussa over te nemen. Zijn contract liep tot medio 2025.

Trainer Arne Slot wilde afgelopen weekend niet veel loslaten over de mogelijke komst van Moussa, maar gaf wel aan onder de indruk te zijn van zijn specifieke kwaliteiten. ''Ik zeg nooit iets over spelers die niet van ons zijn. Maar wat ik wel kan zeggen is dat ik heel erg fan ben van spelers die het één-tegen-één duel domineren. En dat doet hij wel.''

Moussa speelde dit seizoen negen wedstrijden op huurbasis voor Vitesse. De linkspoot scoorde daarin een keer en wist twee keer een assist af te leveren. De international van Algerije is afkomstig uit de jeugdopleiding van RC Lens en kwam naast Vitesse ook uit voor Royal Olympic Club de Charleroi.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties