'Feyenoord beloont Milambo met nieuw contract tot 2025'

'Feyenoord beloont Milambo met nieuw contract tot 2025'

Antoni Milambo zal spoedig zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Feyenoord. De zeventienjarige middenvelder ligt nu nog vast tot medio 2024, maar daar willen de Rotterdammers nog een jaar aan vastplakken. De club is tevreden over de ontwikkeling die het talent doormaakt.

Dat schrijft de goed ingevoerde Feyenoord Youth Watcher op Twitter. Milambo geldt als een van de meest talentvolle spelers in de jeugdopleiding van Feyenoord en heeft zelfs al twee wedstrijden in de hoofdmacht op zijn naam staan. Op 12 augustus 2021 maakte hij op 16-jarige leeftijd zijn debuut in de voorronde van de Conference League tegen FC Luzern (3-0), waarmee hij Georginio Wijnaldum aflost als de jongste Feyenoord-debutant ooit.

Ook deed Milambo al de nodige ervaring op als jeugdinternational. Afgelopen zomer was hij veelal basisspeler bij het Oranje Onder 17 dat een succesvol EK beleefde. Het bereikte de finale van dat toernooi, die uiteindelijk met 2-1 werd verloren van Frankrijk. Overigens maakten ook zijn Feyenoord-ploeggenoten Jaden Slory, Mike Kleijn, Fabiano Rust en Rainey Breinburg deel uit van die ploeg.

Lees meer over
Antoni Milambo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties