Feyenoord Academy gaat samenwerking aan met JVOZ

Feyenoord Academy gaat samenwerking aan met JVOZ

Dinsdagmiddag hebben de vertegenwoordigers van de Feyenoord Academy en het Zeeuwse JVOZ een handtekening gezet onder een samenwerking. Beide partijen zijn akkoord gekomen over een overeenkomst met een duur van twee jaar.

In de afgelopen jaren werd er altijd al goed contact gehouden met de club uit Zeeland, iets wat zorgt voor extra tevredenheid dat er nu een officiële samenwerking tot stand is gekomen. ''We zijn dan ook erg blij dat dit er uiteindelijk tot toe heeft geleid dat we overeenstemming met elkaar hebben bereikt'', zegt Remco Heerkens, Coördinator Academy Partners van Feyenoord, op de clubsite. ''Wij hopen door de samenwerking een grote bijdrage te leveren aan talentontwikkeling in Zeeland. Naast het vele talent dat daar rondloopt is een ander mooi gegeven dat er veel Feyenoord-supporters in deze provincie wonen.''

Ook het bestuur van JVOZ is enthousiast met de nieuwe samenwerking. De club uit Zeeland ziet Feyenoord als de ideale partner en verwacht hiermee een volgende stap te zetten. Voorzitter Eugène Fagg en penningmeester en bestuurslid Technische Zaken Jon Herselman van JVOZ hopen meer talenten uit Zeeland de mogelijkheid te geven om door te stromen naar het betaalde voetbal. ''Onze club valt het beste te omschrijven als de kwalitatief hoogwaardige jeugdvoetbalopleiding van Zeeland, die de ambitie heeft om zoveel mogelijk Zeeuwse voetbaltalenten te laten doorstromen naar een Betaald Voetbal Organisatie.''

Academy Partners
Waar de Feyenoord Academy zal profiteren van de talenten die naar Rotterdam komen, dragen de Rotterdammers ook bij aan de voetbaltechnische kennis en expertise op verschillende gebieden. Via workshops en demonstratietrainingen wordt zoveel mogelijk kennis gedeeld met coaches van topamateurverenigingen. JVOZ is nu de tiende officiële Academy Partner van Feyenoord.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties