Fer krijgt rust tegen PAOK Saloniki

Fer krijgt rust tegen PAOK Saloniki

Leroy Fer is er in oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki niet bij. De aanvoerder van Feyenoord krijgt rust in aanloop naar de belangrijke thuiswedstrijd in de tweede voorronde van de UEFA Europa Conference League tegen FC Drita, zo meldt RTV Rijnmond.

Feyenoord-watcher Sinclair Bisschop laat weten dat drie wedstrijden spelen voor Fer momenteel nog te veel is. De Feyenoorder zit nog in de opbouw in aanloop naar het nieuwe seizoen. Geluiden dat Fer niet bij de selectie zit vanwege een aanstaande transfer naar Turkije kloppen dus niet.

Arne Slot geeft vlak voor de wedstrijd meer tekst en uitleg. Ook de trainer geeft aan dat het niet om een transfer gaat. ''Van Leroy is het algemeen bekend dat hij niet heel eenvoudig drie wedstrijden in de week kan spelen. We weten de situatie in onze verdediging. Dan ga je in een oefenwedstrijd zoals vandaag daar geen enkele risico nemen. Dat is de enige reden waarom hij er niet bij is. Fer heeft vanmorgen gewoon getraind.''

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Burger, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Linssen, Bannis, Sinisterra.

Wissels Feyenoord: Marciano, Jansen, Hendriks, Skogen, Diemers, El Bouchataoui, Antonucci, Milambo, Hartjes, Bozenik, Jahanbakhsh, Conteh.

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties