'FC Utrecht ziet af van koopoptie in contract Hendriks'

'FC Utrecht ziet af van koopoptie in contract Hendriks'

FC Utrecht gaat de koopoptie in het contract van Feyenoorder Ramon Hendriks niet lichten. Door twee zware blessures begon en eindigde het seizoen voor de verdediger in een nachtmerrie.

Volgens Jeroen Kapteijns, verslaggever van De Telegraaf, gaat FC Utrecht wel de mogelijkheden onderzoeken om hem volgend seizoen, door middel van een nieuwe huurperiode, bij de club te houden. Hendriks heeft nog een contract tot medio 2025 in Rotterdam.

Nog voordat het seizoen begonnen was, scheurde Hendriks op vakantie zijn kruisband. Na een lang herstel maakte de 21-jarige verdediger pas op 21 februari van dit jaar zijn debuut in het shirt van FC Utrecht. Twee maanden later in de uitwedstrijd tegen FC Groningen werd de huurling van Feyenoord wederom getroffen door blessureleed. Hij speelde in totaal dit seizoen vier wedstrijden in de Eredivisie.

Technisch directeur Jordy Zuidam liet eerder in gesprek met FC Utrecht TV al weten langer door te willen met Hendriks, toen was het nog niet bekend in welke vorm dit zou zijn. ''Het is in ieder geval een speler die een hele goede indruk heeft achtergelaten. Twee keer heel veel pech heeft gehad, maar wel een jongen waar we voor de toekomst naar kijken of het mogelijk is om dat nog te verlengen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties