Streuer: ''Eerste bod Feyenoord lang niet toereikend''

Streuer: ''Eerste bod Feyenoord lang niet toereikend''

FC Twente laat Ramiz Zerrouki niet zonder slag of stoot vertrekken naar Feyenoord. De 24-jarige middenvelder ziet zichzelf al helemaal voetballen in De Kuip en vraagt de Tukkers om medewerking.

''Er moet nog heel wat gebeuren'', vertelt technisch directeur Jan Streuer in gesprek met journalist Leon ten Voorde. ''Het is niet zo dat als een speler wat wil, dat 't dan ook gaat gebeuren. Het eerste bod van Feyenoord is bij lange na niet toereikend. Het zou ook wel gek zijn als je met de eerste aanbieding akkoord gaat. Als Feyenoord zaken wil doen, moeten ze flink over de brug komen.''

Ook Ron Jans ziet Zerrouki het liefst nog bij FC Twente blijven. In de ogen van de trainer is er geen sprake van een win-winsituatie wanneer de middenvelder vertrekt. Ook niet voor een recordbedrag voor de Tukkers. ''Want een vervanger van zijn kaliber staat niet zomaar klaar in de paskamer.''

Vrijdag gaan FC Twente en Feyenoord weer met elkaar in gesprek. Zerrouki is na afloop van de wedstrijd in de voorronde van de Conference League duidelijk geweest over zijn wensen. De middenvelder wil zo snel mogelijk voetballen onder trainer Arne Slot.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties