'FC Twente negeert nieuw bod Feyenoord: Zerrouki vertrekt niet'

'FC Twente negeert nieuw bod Feyenoord: Zerrouki vertrekt niet'

Ramiz Zerrouki maakt het seizoen af bij FC Twente. De Tukkers hebben het bod op de 24-jarige middenvelder van Feyenoord definitief aan de kant geschoven.

Dit meldt journalist Tijmen van Wissing na een gesprek met technisch directeur Jan Streuer. Feyenoord heeft een bod gedaan van rond de acht miljoen euro, maar dat was in de ogen van FC Twente niet voldoende. De Rotterdammers slagen er hierdoor voor de derde keer niet in om Zerrouki los te weken.

Ook Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam meldt dat een transfer van de baan is. ''De koploper meldde zich officieel bij de club uit Enschede met een voorstel van volgens goed ingevoerde bronnen acht miljoen euro vast, maar Jan Streuer, de technisch directeur van FC Twente, is niet op andere gedachten te brengen.''

De clubleiding van Feyenoord baalt na het mislopen van Zerrouki, zo weet de journalist van Voetbal International. ''Feyenoord is teleurgesteld dat zelfs deze laatste en uiterste krachtsinspanning niet tot resultaat heeft geleid. De Rotterdammers dachten met de acht miljoen wel kans te maken om in ieder geval aan tafel te komen met de clubleiding van FC Twente.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties