'FC Luzern meldt zich bij Feyenoord voor Diemers'

'FC Luzern meldt zich bij Feyenoord voor Diemers'

Mark Diemers kan de overstap maken naar FC Luzern, zo meldt ESPN vrijdag. De middenvelder van Feyenoord mag vertrekken uit De Kuip. Diemers komt niet voor in de plannen van trainer Arne Slot.

Diemers speelde de afgelopen maanden op huurbasis voor Hannover 96. De Duitse club heeft zich eerder ook al gemeld bij Feyenoord, maar kon niet voldoen aan de vraagprijs van de Rotterdammers. Diemers heeft nog een contract tot medio 2023 bij de stadionclub.

SC Cambuur heeft zich ook gemeld bij Diemers. Trainer Henk de Jonge had persoonlijk contact met de 28 middenvelder. Een terugkeer lijkt echter nog te vroeg te komen. ''In eerste instantie leg ik mijn focus op het buitenland. Mocht daar niets komen wat ik graag zou willen, dan is Nederland weer een optie'', liet Diemers eerder weten.

Geen eerlijke kans
Diemers had al direct het idee 1-0 achter te staan bij de supporters van Feyenoord. ''Ik kreeg al snel een label. Ik kwam van het kleine Fortuna Sittard, had nog niets kunnen laten zien maar werd wel al afgeschreven. Het is geen eerlijke strijd geweest. Intern werd ik gewaardeerd, maar extern was dat minder het geval.''

Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties